АРТ ФЕСТ ДИПЛОМАТ ПЛАЗА

СЪС СПЕЦИАЛНАТА ПОДКРЕПА

НА АРТИСТА НИКИ СОТИРОВ И ПЕВИЦАТА ЕСИЛ ДЮРАН

 

 

     АРТ ФЕСТ DIPLOMAT PLAZA:

Гостите на събитието ще могат да се насладят на Арт експозиция под стъкления купол в зала Атриум на произведения на художничката Веселка Кирилова. Забележителна със своите пъстри произведения, започвайки от оригиналната пластична живопис в духа на старите възрожденски майстори и иконописци, пресъздаваща историята на българския костюм от различните региони в България и стигайки до уникалната модна графика.  

Избралите да бъдат част от събитието ще се потопят в  Арт атмосфера, наситена със  светлинни и звукови  ефекти, изискан коктейл с вкусни хапки и подбрани вина, модно дефиле от грациозни модели  пресъздаващи по неповторим начин връзката между модната графика на Веселка Кирилова и изящните модели от FASHION GALLERY ESIL DURAN и ЕТНО костюми на дизайнерката Светла Димитрова от АРИЕС УНИКАТ.

Водещ на събитието ще бъде Ники Сотиров, а Есил Дюран ще зарадва гостите на АРТФЕСТА с медения си глас.

Специален гост на събитието ще бъде Професор Любомир Стойков – моден анализатор, медиен експерт, културолог, журналист и не на последно място изкуствовед.

     ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ СЪС СПЕЦИАЛНО ПОДБРАНО МЕНЮ:

Салата Цезар в пармезанова кошничка с чери домати и пъдпъдъчи яйца

Чийз крем от сьомга с хрупкава чабата

Сочен стек от свинско месо с топено сирене, облят  със спаначена пяна със сметана и гарнитура  бейби моркови и картофи и гриловани аспержи

Торта с Рикота и течен шоколад   

Минерална вода

Чаша вино Вила Гривица

 

ИЗБЕРЕТЕ ПАКЕТ ЗА НАСТАНЯВАНЕ С 10 %  ОТСТЪПКА ОТ ВСИЧКИ ЦЕНИ НА САЙТА.